kerstNog even en dan is het zover, voor de 1e keer een gezellige sfeervolle Kerstmarkt op het Boerhaaveplein in Haaswijk.

 

Zaterdag 13 december organiseert snackbar t’Haasje en Buurtvereniging Haaswijk en de Morsebel voor de 1e keer een sfeervolle kerstmarkt van 10 tot 16 uur op het Boerhaaveplein in Haaswijk. Het plein is volledig in kerstsfeer en staat vol met kramen waar men van alles kan vinden wat met kerst van doen heeft.


Kraampjes met Oegstgeester producten, kerst attenties, eigen gemaakte kerstartikelen en leuke hebbedingetjes zijn op deze gezellige Kerstmarkt te vinden.

 

Zo doet bv. het Oegstgeester narcissenbolletje (Actaea) opnieuw zijn intreden. Het door Ad van Nieuwland Tuinen op de Kerstmarkt aangeboden bolletje heeft een lange geschiedenis, die speciaal voor deze gelegenheid op papier is gezet, u krijgt deze er bij aanschaf bij.

 

De Kerstboom gaat versierd worden met kerstballen waarop een nummer wordt vermeld, u kunt hier ook aan meedoen en een lekkere prijs winnen die wordt aangeboden door snackbar t’Haasje.

 

Activiteiten centrum Jottum is aanwezig met allerlei zelfgemaakte kerstartikelen en kunt u zelfgemaakt winterbier proeven of geniet van een glaasje glühwein.
Zelfs een kleine schaapskudde is aanwezig uit de stal van Henk Heemskerk.


De (eigen gemaakte) producten uit Oegstgeest zijn de basis van de kerstmark.
Kortom, laat u verrassen en kom gezellig langs op 13 december bij de 1e Haaswijkse Kerstmarkt op het Boerhaaveplein.

Submit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Agenda

September 2018
ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Tweets

Nog 3 uurtjes en dan klinkt het startschot van de 23e avondvierdaagse van Oegstgeest. Succes lopers!!
Bijna avondvierdaagse in Oegstgeest! De inschrijvingen druppelen al binnen. Loop je ook mee?… https://t.co/ZqSqk9TAdV
Dames en heren, de online inschrijving is open! Loop je níet mee met de Joris de Witte, de Daltonschool, het Dok, d… https://t.co/M6GItJLN8h
Avondvierdaagse Oegstgeest!! Loop je ook mee? Save the date. https://t.co/s6AU0OKy65