leidsehoutOok in 2015 kan iedereen die dat wil genieten van zomerse zondagmiddagmuziek in volkspark De Leidse Hout. Vanaf half mei tot half september zetten harmonieën, koren, jazzensembles en andere amateurgezelschappen uit de Leidse regio hun beste beentje voor in muziektent De Waterlelie, gelegen in deze prachtige en sfeervolle omgeving, vlakbij het Theehuis.

 

De concerten - die telkens duren van 13.30 uur tot 15.30 uur – worden georganiseerd door de vrijwilligers van Stichting Muziek Leidse Hout. De stichting is onderdeel van de Vereniging van Vrienden van de Leidse Hout.

 

De mensen van het “waterlelieteam”

- onderhouden contacten met de ensembles en maken de nodige afspraken,

- stellen het programma samen,

- zorgen voor de uitbetaling van een kostenvergoeding aan de ensembles,

- zorgen voor de nodige publiciteit in de regionale media, via de wijkorganisaties, via de website www.vriendenvandeleidsehout.nl en via een eigen programmafolder en

- zorgen tijdens de concerten voor de inrichting van het podium, stoelen voor muzikanten en publiek, de presentatie en de catering voor de ensembles.

 

Momenteel zijn we op zoek naar een versterking van het Waterlelieteam, vooral voor de als laatste genoemde taak in het lijstje.

 

Ben je in de gelegenheid om op een aantal zondagmiddagen beschikbaar te zijn en vind je het leuk om mee te werken aan het mogelijk maken van de Muziek in de Leidse Hout?

 

Laat het weten aan Werner Hendriks (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. / 06-50526176).

Submit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Agenda

December 2017
ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
› Kerstmarkt
10:00
Datum :   9 december 2017
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Tweets

Het is weer zover! Een ontzettend leuke voorstelling voor de jonge jeugd van Oegstgeest. https://t.co/yT7wdbXrqg
Sneak preview! Zondag 12 november organiseren we weer een mooie voorstelling voor de kinderen. 15:00uur Daltonschoo… https://t.co/MjlrXu1RJ1
Gezien de slechte weersverwachtingen gaat de laatste etappe van de avondvierdaagse NIET door. Zie onze Facebook pagina voor details.
Hebben jullie allemaal zin in dinsdag? Het belooft een mooie loopweek te worden. https://t.co/VzqOM0vY5o
Binnenkort kun je je inschrijven op school en anders via de website bvhm.nl Doe je mee? #avondvierdaagse #oegstgeest https://t.co/NnT2JpnJRF
Gaan jullie allemaal oefenen in de vakantie? #oegstgeest #avondvierdaagse https://t.co/sSyPizQo1T