pleinfeest rommelmarktVorig jaar bleek al dat het goed toeven is op het mooie en vernieuwde plein. Zeker als de zon schijnt en daar hopen we natuurlijk op. Door de iets andere inrichting van het plein is dat iets kleiner dan andere jaren, maar we hebben het opgemeten; er kunnen net zoveel kramen staan als anders!

 

Door het succes van de gecombineerde aanpak organiseren we weer het jaarlijkse PLEINFEEST samen met de ROMMELMARKT. De rommelmarkt is natuurlijk voor iedereen en het pleinfeest is voor alle kinderen van de basisschool-leeftijd. Zoals je gewend bent is de locatie ook dit jaar weer het Boerhaaveplein.

 

De organisatie heeft weer z’n best gedaan om het voor iedereen naar de zin te maken. Als je er op 5 mei niet was of spulletjes over hebt kan je op deze gezellige rommelmarkt nog wat van je gading vinden. Het is een uitgelezen kans waar net niet nieuwe spullen een nieuwe eigenaar zoeken en vinden.

 

Het thema van het PLEINFEEST is “ZELF MAKEN”. Er zijn dan ook diverse korte workshops voor kinderen. En natuurlijk de verschillende andere leuke dingen als een ponyritje maken, je laten schminken als poes, prinses of misschien iets stoers. Of plak een stoere tattoo van een onderzeeboot of een draak. En misschien kan je in de grabbelton een leuk prijsje grabbelen en springen op het springkussen. Na dit alles is het fijn om een beetje te chillen met een lekker ijsje bij de snackwagen van Rob Heemskerk, een suikerspin of wat popcorn.

 

Datum: zaterdag 6 juni.

Aanvang 10 uur.

 

Voor leden van BVHM is dit alles gratis, niet leden betalen een kleine bijdrage van 5 euro.

 

Als je zelf wilt verkopen en een kraampje wil reserveren kan je je eenvoudig aanmelden via een e-mailtje. Voor leden van de buurtvereniging zijn er geen kosten aan verbonden. Mail je naam en adres aan: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Reserveren kan tot en met woensdag 4 juni.

Submit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Agenda

Augustus 2018
ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Tweets

Avondvierdaagse Oegstgeest!! Loop je ook mee? Save the date. https://t.co/s6AU0OKy65
Muziektheater in Oegstgeest! Zondagmiddag in de Daltonschool, kom je ook? https://t.co/3MTvUCFPjC
Muziekvoorstelling in Oegstgeest! Kom je ook? https://t.co/pPwvyzKExn
Het is weer zover! Een ontzettend leuke voorstelling voor de jonge jeugd van Oegstgeest. https://t.co/yT7wdbXrqg