avond4daagseNa de KIVA week en het Springkussen festival is het de beurt aan Buurtvereniging Haaswijk en de Morsebel om het schooljaar in te luiden met de 20e Avondvierdaagse.

 

Het gezellige en sportieve evenement van Oegstgeest vindt plaats van dinsdag 8 tot en met vrijdag 11september. De afstand per avond is 5 kilometer.
Dit evenement wordt alweer voor twintigste keer georganiseerd.

De avondvierdaagse start traditiegetrouw op het Boerhaaveplein.

 

De routes door het mooie Oegstgeest zijn een beetje aangepast, mede met hulp van twee avondvierdaagse routeplanners Jeanneke den Os en Desiree Neuteboom.
De opdrachten die tijdens het wandelen moeten worden uitgevoerd zijn er dit jaar ook weer.

Natuurlijk mag de beste ’yell’ tijdens een van de wandelavonden niet ontbreken. Een speciaal geselecteerde jury onder leiding van Judith Heemskerk zal de beoordeling op zich nemen. Dit maakt het wandelen nog spannender.

 

Na elke wandelavond wordt er voor de winnaars van de opdrachten een ’lekkere’ prijs ter beschikking gesteld door Rob Heemskerk.
Diverse Oegstgeester ondernemers (Jumbo Peter de Jong, Ad van Nieuwland Tuinen, Fromargerie du Patron, Snackwagen t’Haasje Rob Heemskerk en Haarmode Dofferhoff) dragen dit gezonde spektakel een warm hart toe en zullen de deelnemers voorzien van een natje en een droogje zodat gedurende de vier avonden niemand het aan “wandelenergie” zal ontbreken.

 

De laatste avond is er een muzikale intocht vanaf het Mien Ruyspark naar het Boerhaaveplein en worden de laatste winnaars van de opdracht bekend gemaakt en getrakteerd op ’Heemskerk lekkers’.
Na afloop van de vier wandelavonden ontvangen de lopers een herinnering van de Nederlandse Wandelsportbond.

 

Warming-up: 18.15 uur
Starttijd: 18.30 uur
Startplaats: Boerhaaveplein bij de snackwagen van ’t Haasje

 

Inschrijven via onze site of via de basis scholen in Oegstgeest die hieraan hun medewerking verlenen

Submit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Agenda

December 2017
ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
› Kerstmarkt
10:00
Datum :   9 december 2017
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Tweets

Het is weer zover! Een ontzettend leuke voorstelling voor de jonge jeugd van Oegstgeest. https://t.co/yT7wdbXrqg
Sneak preview! Zondag 12 november organiseren we weer een mooie voorstelling voor de kinderen. 15:00uur Daltonschoo… https://t.co/MjlrXu1RJ1
Gezien de slechte weersverwachtingen gaat de laatste etappe van de avondvierdaagse NIET door. Zie onze Facebook pagina voor details.
Hebben jullie allemaal zin in dinsdag? Het belooft een mooie loopweek te worden. https://t.co/VzqOM0vY5o
Binnenkort kun je je inschrijven op school en anders via de website bvhm.nl Doe je mee? #avondvierdaagse #oegstgeest https://t.co/NnT2JpnJRF
Gaan jullie allemaal oefenen in de vakantie? #oegstgeest #avondvierdaagse https://t.co/sSyPizQo1T