cabaretCabaretliefhebbers opgelet! Onze jaarlijkse niet te missen cabaretvoorstelling!!!

 

Vrijdagavond 20 november - De Cabaretpoel, Vier keer leuk! speelt in Dorpscentrum Oegstgeest

 

In De Cabaretpoel spelen vier nieuwe aanstormende cabarettalenten elk een voorstelling van ongeveer 25 minuten. U ziet finalisten en prijswinnaars van diverse cabaretfestivals. De Cabaretpoel, een nieuw initiatief voor aanstormend cabarettalent om zich aan het publiek te presenteren. Het is een soort reizend cabaretfestival, maar dan zonder competitie-element.

 

Een avondje Cabaretpoel is een echte belevenis. Het is een zeer afwisselende avond met vier uiteenlopende cabaretgenres. Vier cabaretvoorstellingen voor de prijs van één, met voor elk wat wils. Op deze avond spelen:

Robin Koek won in 2014 met cabaretduo Claas & Koek de publieksprijs op het Utrechts Cabaret Festival. Nu gaat hij solo verder. Gloednieuwe fiets, Alpen als ultieme uitdaging. Twaalf uur op de fiets, twaalf uur lang reflectie. Vrienden die verhuizen, kinderen krijgen, tuinmeubels kopen, maar hij gaat voor het avontuur, de passie, uitdagingen. Wat kan het leven veel brengen als je niet de makkelijkste weg inslaat. De grote vraag is echter, met wie deel je het?

 

Maarten Westra Hoekzema haalde de halve finale van Camaretten 2014 met het programma "De Verleiding". Nu werkt hij aan een nieuw programma, laat u dus verrassen met nieuw materiaal!

 

Fabian Franciscus vertelt een verhaal over schapen, struisvogels en mensen met verlangens. Het is niet dat schapen zijn uitgerust voor een heel breed takenpakket. Of quasi-interessant kunnen lullen over hun alsmaar voortschrijdende carrière. Ze hebben maar verstand van enkele specifieke zaken, de rest doen ze vooral op gevoel. Ze zullen ook nooit interessant doen over dingen die ze niet echt begrijpen, zoals 'datasmog', bankenlobby's of een geslachtsneutrale opvoeding. Dat is echter ook het begeerlijke aan deze witte wollige wezens; ze weten precies wat ze weten. En andersom. Fabian won in 2013 het Leeuwarder Cabaret Festival.

 

Hiske Schipper is sinds kort docent Nederlands geworden en is daardoor beland in een geheel nieuw universum met heel veel pubers die alleen in een voorzetselvoorwerp geïnteresseerd zijn als je het als seksspeeltje kunt gebruiken, bijzonder excentrieke collega's, bij wie je vaak al kunt ruiken welk vak ze geven en ouders die hoe dan ook altijd gelijk hebben. En dan moet Hiske haar leerlingen uitleggen hoe de wereld in elkaar zit. Hiske won in 2011 het Groninger Studenten Cabaret Festival.

 

Laat uzelf verrassen door het talent van de toekomst. Wie weet ziet u wel de toekomstige Theo Maassen of de nieuwe Youp van 't Hek. In ieder geval ziet u vier keer iets nieuws!

 

Meer informatie vindt u op www.cabaretpoel.nl.

Voorstelling: De Cabaretpoel, Vier keer leuk!

vrijdag 20 november, Dorpscentrum Oegstgeest, Oegstgeest.

Aanvang 20.00 uur.

Prijs € 10 (gratis voor leden van de buurtvereniging)

Reserveren via tel. 071 5175760 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Submit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Agenda

September 2018
ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Tweets

Nog 3 uurtjes en dan klinkt het startschot van de 23e avondvierdaagse van Oegstgeest. Succes lopers!!
Bijna avondvierdaagse in Oegstgeest! De inschrijvingen druppelen al binnen. Loop je ook mee?… https://t.co/ZqSqk9TAdV
Dames en heren, de online inschrijving is open! Loop je níet mee met de Joris de Witte, de Daltonschool, het Dok, d… https://t.co/M6GItJLN8h
Avondvierdaagse Oegstgeest!! Loop je ook mee? Save the date. https://t.co/s6AU0OKy65