avond4daagseWe zijn er bijna, maar nog niet helemaal!

 

INSCHRIJVEN

 

De buurtvereniging Haaswijk en Morsebel luiden het nieuwe schooljaar in met de 21ste Avondvierdaagse. Haal de potjes vet maar uit de kast, want van 6 tot 9 september kunnen alle kinderen van de basisscholen gezellig met elkaar wandelen langs de mooiste plekjes van Oegstgeest. Zoals altijd start dit evenement op het Boerhaaveplein.

 

 

Oegstgeest komt weer tot leven na 6 weken van zomervakantie. Een goede reden om eens gezellig bij te praten en vakantieverhalen met elkaar te delen tijdens de avondvierdaagse. De enthousiaste vrijwilligers van de avondvierdaagse hebben weer prachtige routes uitgestippeld door bekende en onbekende straten en lanen van ongeveer 5 kilometer. Tijdens het wandelen kunnen er door de kinderen leuke opdrachten gedaan worden, waarvoor elke avond leuke prijzen te winnen te zijn en komt men achter wetenswaardigheden van Oegstgeest

 


Voor diverse versnaperingen laat de lokale middenstand zich ook dit jaar weer van zijn gulle kant zien, Fromagerie Du Patron, Ad van Nieuwland Tuinen, Dofferhoff Haarmode, Rob Heemskerk t´Haasje en hoofdsponsor Jumbo Peter de Jong.
Een week vol verassingen dus!


Opgeven kan via de basisscholen of het inschrijfformulier. Om dit alles mogelijk te maken vraagt de organisatie een kleine bijdrage van €3.- per deelnemer.
De laatste wandelavond zal feestelijk worden afgesloten met muziek vanaf het Mien Ruyspark naar het Boerhaaveplein. Hier ontvangen alle deelnemers een blinkende medaille van de Nederlandse Wandelsportbond. Rob Heemskerk van snackkar ’t Haasje maakt de laatste winnaars bekend wie de ‘lekkere-Heemskerk-prijs’ heeft gewonnen met het maken de opdracht.
Met alle kinderen en ouders van Oegstgeest maken we er een gezellige en sportieve week van!

 

Warming-up: 18.15 uur
Starttijd: 18.30 uur
Startplaats: Boerhaaveplein bij de snackwagen van ’t Haasje

 

Heeft u nog vragen over de Avondvierdaagse dan kunt u contact opnemen met Marco van der Horst 071 – 5174461

 

Inschrijven via het inschrijfformulier of via de basisscholen in Oegstgeest die hieraan hun medewerking verlenen

Submit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Agenda

September 2018
ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Tweets

Nog 3 uurtjes en dan klinkt het startschot van de 23e avondvierdaagse van Oegstgeest. Succes lopers!!
Bijna avondvierdaagse in Oegstgeest! De inschrijvingen druppelen al binnen. Loop je ook mee?… https://t.co/ZqSqk9TAdV
Dames en heren, de online inschrijving is open! Loop je níet mee met de Joris de Witte, de Daltonschool, het Dok, d… https://t.co/M6GItJLN8h
Avondvierdaagse Oegstgeest!! Loop je ook mee? Save the date. https://t.co/s6AU0OKy65