Agenda

Kerstmarkt

Evenement
Datum: 10 december 2016 10:00 - 15:00

Locatie: Boerhaaveplein  |  Plaats: Oegstgeest, Nederland

Niet meer nodig om een in de omgeving te zoeken naar een kerstmarkt.
Ons gezellige Oegstgeest heeft er zelf een.

 

Zaterdag 10 december organiseert snackbar t’Haasje en Buurtvereniging Haaswijk en de Morsebel een sfeervolle kerstmarkt van 10 tot 15 uur op het Boerhaaveplein in Haaswijk.
Het plein staat er op zijn kerstbest bij, volledig in kerstsfeer en vol met kramen waar men van alles kan vinden wat met kerst van doen heeft.
Kraampjes met Oegstgeester producten, kerst attenties, eigen gemaakte kerstartikelen en leuke hebbedingetjes zijn op deze gezellige kerstmarkt te vinden. Als het even lukt is het Oegstgeester narcissenbolletje (Actaea) ook weer te verkrijgen met de uitleg over de geschiedenis van het “Oegstgeesterbolletje”.
Activiteiten centrum Jottum is o.a. aanwezig met allerlei zelfgemaakte kerstartikelen, proef een vers gerookte paling of geniet van een glaasje glühwein rond de vuurkorf.
Zelfs een kleine schaapskudde is aanwezig uit de stal van Henk Heemskerk.
De (eigen gemaakte) producten uit Oegstgeest zijn de basis voor deze sfeervolle enige echte Oegstgeester Kerstmarkt

 

Kortom, laat u verrassen en kom gezellig kerstshoppen op zaterdag 10 december.

 

Er zijn nog enkele kramen beschikbaar voor als u (zelfgemaakte) kerstproducten wil laten zien, aanbieden of laten proeven. Beoordeling hiervan ligt bij de organisatie.
Voor inlichtingen en boeken van een kraam (kosten 15 euro) kunt u contact opnemen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. - organisatie of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

E-mail
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Adres
Boerhaaveplein
Oegstgeest, Nederland

 

Kaart


 

Alle datums


  • 10 december 2016 10:00 - 15:00

 

 

Powered by iCagenda