Agenda

Paashaaswijkloop

Sport
Datum: 17 april 2017 10:30 - 15:00

Locatie: Mien Ruyspark  |  Plaats: Oegstgeest, Nederland

Het is alweer de 42ste  keer dat in Haaswijk de Paashaaswijkloop wordt georganiseerd. Op maandag 17 april a.s. is het Tweede Paasdag en zal het startschot klinken van deze inmiddels traditionele loop ofwel ‘het leukste loopje van de lente’. Midden in de lente, dus met het weer kan het alle kanten op. Maar onstuimiger dan vorig jaar zal het hopelijk niet worden.

 

Ook traditiegetrouw organiseert de Buurtvereniging Haaswijk en de Morsebel deze prestatieloop voor jong en oud samen met de Loopgroep Oegstgeest. Deze samenwerking staat – zoals u dat van ons bent gewend - garant voor enthousiasme en professionalisme.

 

De goed op elkaar ingespeelde organisatie hoopt weer voor ieder wat te bieden. Voor de kinderen is er de kinderloop en de groteren kunnen kiezen uit verschillende afstanden. Het Roparun-team “We Run 4 All” verzorgt dit jaar weer een garderobe waar de lopers tegen een kleine vergoeding (voor het goede doel) hun kleding in bewaring kunnen geven. Tevens verkoopt het team dranken (koffie, thee, frisdrank, limonade) en kleine versnaperingen. Voor de kleintjes die niet meelopen proberen we ook iets te bieden.

 

De organisatie heeft de route niet gewijzigd. Deze leidt over een parcours met weinig of geen verkeer door de wijken Haaswijk en de Morsebel met het bekende rondje Klink.

Alle lopers  krijgen een startnummer, er is een warming-up op muziek, er zijn omkleedfaciliteiten, drinkpost(en), prijzen en een herinnering.

 

Er kan worden gekozen uit drie afstanden, te weten 5, 10 en 15 km.

Voor de kleinsten is er de 2 km loop. Voor de start is er ook voor hen een heuse warming-up die begint om 11.15 uur. De start voor de kleinsten en hun ouders (2 km) zal om 11.30 uur zijn.

Om 12.00 uur is de centrale warming-up voor de afstanden 5, 10 en 15 km.

De start voor de deze afstanden is om 12.15 uur.

Voor de kinderen hebben wij een loterij. Bij de start ontvangen zij hun lotnummer. Na de loop kunnen zij hun prijs ophalen. Ook dit jaar weer staat ervoor de kinderen tot 10 jaar een springkussen (bij droog weer).

 

Inschrijving

Ook dit jaar is het ook mogelijk vooraf in te schrijven via de website (www.paashaaswijkloop.nl). Ook kunt u zich op de dag zelf  tussen 10.30 uur en 11.45 uurinschrijven in de tent in het Mien Ruyspark (bij slecht weer in de gymzaal van OBS de Springplank in de Jan Wolkerslaan). Bij inschrijving krijgen de lopers een startnummer.

Deelname Kinderloop: kinderen leden € 1,00, kinderen niet-leden € 3,00.

Deelname 5, 10 en 15 km: leden van de Buurtvereniging Haaswijk en de Morsebel en van de Loopgroep Oegstgeest betalen € 2,00, niet-leden betalen € 6,00.

Deze loop wordt mede mogelijk gemaakt door bijdragen van Van Nieuwland Tuinen, Runnersworld Leiden en Roparun team 236 “We Run 4 All”.

 

Inlichtingen: www.paashaaswijkloop.nl en telefoon  (071) 5153148 / 5175760 06 44330722

 

E-mail
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Adres
Mien Ruyspark
Oegstgeest, Nederland

 

Kaart


 

Alle datums


  • 17 april 2017 10:30 - 15:00

 

 

Powered by iCagenda