Agenda

Avondvierdaagse

Sport
Datums:  5 september 2017 18:00 - 8 september 2017 18:00

Locatie: Boerhaaveplein  |  Plaats: Oegstgeest, Nederland

De buurtvereniging Haaswijk en Morsebel luiden het nieuwe schooljaar in met de 22ste avondvierdaagse. Haal de potjes vet maar uit de kast, want van 5 tot 8 september kan iedereen gezellig met elkaar wandelen langs de mooiste plekjes van Oegstgeest. Zoals altijd start dit evenement op het Boerhaaveplein.

Oegstgeest komt weer tot leven na 6 weken van zomervakantie. Een goede reden om eens gezellig bij te praten en vakantieverhalen met elkaar te delen tijdens de avondvierdaagse. De enthousiaste vrijwilligers van de avondvierdaagse hebben weer prachtige routes uitgestippeld door bekende en onbekende straten en lanen van ongeveer 5 kilometer. Tijdens het wandelen kunnen er door de kinderen leuke opdrachten gedaan worden, waarvoor elke avond een leuke prijs te winnen is en komt men achter wetenswaardigheden van Oegstgeest.

Voor diverse versnaperingen laat de lokale middenstand zich ook dit jaar weer van zijn gulle kant zien, Fromagerie Du Patron, Ad van Nieuwland Tuinen, Dofferhoff Haarmode, Rob Heemskerk t´Haasje en hoofdsponsor Jumbo Peter de Jong.
Een week vol verassingen dus!

Opgeven kan via de deelnemende basisscholen of het inschrijfformulier. Om dit alles mogelijk te maken vraagt de organisatie een kleine bijdrage van €3.- per deelnemer van de deelnemende basisscholen en €5,50- voor de losse inschrijvingen.
De laatste wandelavond zal feestelijk worden afgesloten met muziek vanaf het Mien Ruyspark naar het Boerhaaveplein. Hier ontvangen alle deelnemers een blinkende medaille van de Nederlandse Wandelsportbond. Rob Heemskerk van snackkar ’t Haasje maakt de laatste winnaars bekend, wie de ‘lekkere-Heemskerk-prijs’ heeft gewonnen met het maken de opdracht.
Met alle kinderen en ouders van Oegstgeest maken we er een gezellige en sportieve week van!

Warming-up: 18.15 uur
Starttijd: 18.30 uur
Startplaats: Boerhaaveplein bij de snackwagen van ’t Haasje

Heeft u nog vragen over de avondvierdaagse dan kunt u contact opnemen met Marco van der Horst 071 – 5174461

Inschrijven via het inschrijfformulier of via de basisscholen in Oegstgeest die hieraan hun medewerking verlenen

 

E-mail
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Adres
Boerhaaveplein
Oegstgeest, Nederland

 

Kaart


 

Alle datums


  • Van 5 september 2017 18:00 tot 8 september 2017 18:00

 

 

Powered by iCagenda