Info

 

Welkom op de website van de buurvereniging Haaswijk en de Morsebel.

 

De Buurtvereniging Haaswijk en de Morsebel is een vereniging voor en door de bewoners van de wijken Haaswijk en de Morsebel,

 

maar niet alleen……

 

Ontstaan uit de kopersvereniging Haaswijk en de buurtgroep Haaswijk is de vereniging eind jaren negentig opgericht. Honderden gezinnen uit de wijk zijn lid. De vereniging wil de wijk gezellig en actief houden. Dat doen we door leuke activiteiten te organiseren en we hebben regelmatig contact met de gemeente over de zaken die in de wijk spelen.


Zo was de buurtvereniging betrokken bij de klankbordgroepen Herinrichting Noordoever Oegstgeester kanaal en het opknappen van het Boerhaaveplein. Ook heeft de buurtvereniging regelmatig contacten met de politieke partijen in de gemeenteraad en het College van BenW.

logo150h
 

De bekendste activiteiten van de buurtvereniging zijn wel de Paashaaswijkloop en de Avondvierdaagse. Dit zijn sportieve activiteiten waar vele honderden deelnemers van de wijken Haaswijk en de Morsebel aan meedoen, maar ook van andere wijken en zelfs van buiten het dorp doen mee.

 

 

Verder organiseert de buurtvereniging vooral voor de kinderen in de wijk ook nog het jaarlijkse pleinfeest, met jaarlijks een thema als bijvoorbeeld cowboys en indianen of circus.

Misschien minder bekend zijn de binnenactiviteiten zoals het jaarlijkse cabaret en de kindertheaters. En ook hier is publiek van buiten de wijk van harte welkom.

 

En natuurlijk is de buurtvereniging niets zonder de vele vrijwilligers die vóór, tijdens en na afloop van de activiteiten alles in goede banen leiden. Zonder leden geen activiteiten, maar dat geldt net zozeer voor de vrijwilligers. Dus als u toch besluit om lid te worden……

 

 

Submit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Agenda

Augustus 2018
ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Tweets

Avondvierdaagse Oegstgeest!! Loop je ook mee? Save the date. https://t.co/s6AU0OKy65
Muziektheater in Oegstgeest! Zondagmiddag in de Daltonschool, kom je ook? https://t.co/3MTvUCFPjC
Muziekvoorstelling in Oegstgeest! Kom je ook? https://t.co/pPwvyzKExn
Het is weer zover! Een ontzettend leuke voorstelling voor de jonge jeugd van Oegstgeest. https://t.co/yT7wdbXrqg