lid worden?

Lidmaatschap

Als lid van de Buurtvereniging Haaswijk en de Morsebel kan je profiteren van heel veel voordelen! Zo kan je bijvoorbeeld gratis deelnemen aan rommelmarkten en kindertheaters. Maar krijg je ook kortingen bij de paashaaswijkloop en andere activiteiten. Hierdoor krijg je de prijs van het lidmaatschap er gegarandeerd uit!
Het lidmaatschap is geldig voor een jaar en is geldig voor het gehele huishouden op het aangegeven adres. Kosten per jaar: € 15,00 euro.
Indien er zich vragen of problemen voor doen, neem dan vooral contact op met info@bvhm.nl. We proberen je zo goed mogelijk te helpen!
Wil je liever geen lid worden maar de buurtvereniging of een activiteit wel steunen? Dat kan. Alle donaties zijn welkom. Overmaken kan op NL05 INGB 0008366180 t.n.v. Buurtvereniging Haaswijk - en de Morsebel
Ongeldige invoer

Please let us know your name.

Please let us know your email address.

Please write a subject for your message.

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Heb je wellicht een leuke activiteit in gedachten, maar weet je niet helemaal precies hoe je het zou moeten uitvoeren? Of heb je een fantastisch idee, laat het weten! Wij kunnen je daar bij helpen. Laat een omschrijving achter van je initiatief zodat we erover contact kunnen opnemen.

Ongeldige invoer

De buurtvereniging en zijn activiteiten kan niet voortbestaan zonder vrijwilligers. Lijkt het je leuk om een keertje te helpen bij een activiteit of zelfs in het bestuur van de buurtvereniging? We vinden het altijd leuk als we nieuwe mensen kunnen verwelkomen!

Antispam
Ongeldige invoer